Alonso Escuder amb la Selecció Valenciana al Campionat d’Espanya a Cádiz.

Una destacable actuació que va aportar un grapat de punts per a la delegació valenciana que va finalitzar en la 5a posició.

Benicarló, 10  de març de 2024. 

La Piscina municipal de Los Barrios a Cádiz acollia el Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques en edat escolar on els valencians acudien amb 30 nedadors entre els quals es trobava el benicarlando Alonso Escuder. 

Alonso va competir en les tres proves individuals d’estil lliure, així com en diverses proves de relleus aportant en totes elles valiosos punts per a una selecció valenciana que aconseguia lluitar de tu a tu amb les grans potències de la natació valenciana. 

Escuder es va situar com el quart millor nedador per rendiment de punts del Campionat i obtenia grans millores de marques personals que li van permetre finalitzar en tercera posició als 50 lliures amb un temps de 27,57 E, tercer als 100 lliures 58,16 E i quart als 200 lliures 2.11,81 E a escasses 3 dècimes del podi. 

Uns resultats que tot i situar-lo entre els millors d’Espanya en la seua categoria tenen un gran marge de millora que ens fa ser molt optimistes de cara al futur. Enhorabona!