Paula Bretó campiona d’Espanya de Llarga Distància a Oviedo

La Benicarlanda obtenia la medalla d’or en la prova de 3000 metres i un bronze en els 1500 metre lliures.

Benicarló, 24  de març de 2024. 

En el Campionat d’Espanya de Llarga Distància celebrat a Oviedo del 22 al 24 de març, Paula Bretó va destacar amb una actuació estel·lar. Bretó va guanyar la medalla d’or en els 3000 lliures amb un temps de 46:04,47. A més, va aconseguir la medalla de bronze en els 1500 lliures amb un temps de 22:22,75.

Activitat de Competició base per al Club Natació Benicarló.

La quarta jornada de la lliga benjamí i aleví es va celebrar a Vinaròs el 17 de març. Els participants del Club Natació Benicarló van ser Lluc Coll, Taha Mawad, Alonso Escuder i Christian Castillo. Alonso Escuder va tenir una actuació destacada, obtenint el primer lloc en els 200 lliures amb un temps de 2:19,48 M i el segon lloc en els 200 braça amb un temps de 3:16,49 M

Finalment, el club també va participar en el segon Festival Prebenjamí el 23 de març que va tenir lloc a la Vall d’Uixò, on el Club Natació acudia amb els més joves en una jornada compartida amb la resta de clubs de la província iniciant-se en activitats adaptades a les seues edats.