Activitats que s’ofereixen a l’escoleta

Activitats pre-natals per a embarassades

Activitats físiques prenatals atenent a les necessitats de les embarassades amb la finalitat de millorar la salut de l’embaràs. Entre els beneficis d’aquest tipus d’activitats trobem:

  • Prevenció de retenció de líquids
  • Millora de la pressió arterial
  • Tonificació de músculs
  • Enfortiment d’articulacions
  • Reducció del risc de lumbàlgia

Estimulació aquàtica (de 3 a 6 mesos)

Activitats enfocades al correcte desenvolupament físic, mental i emocional del nadó. A més, aquest tipus d’activitats reforça el vincle entre el nadó i el progenitor i afavoreix la relaxació del nadó.

Activitats aquàtiques per a bebés (a partir de 7 mesos)

Activitats que ajuden al desenvolupament del nadó, adaptades a les necessitats segons la seua etapa de creixement, atenent sempre a criteris de psicomotricitat, estimulació sensorial i desenvolupament emocional.

Cursos de natació (de 2 a 6 anys)

Programa enfocat en la iniciació de l’infant en la natació, enfocat en l’educació dels valors esportius de superació, respecte i companyerisme.

Activitats aquàtiques sénior

Exercicis enfocats en la millora de l’equilibri i la resistència corporal centrats en aspectes com l’enfortiment d’ossos i articulacions. El treball a l’aigua en aquests grups d’edat permet l’exercici físic evitant lesions i afavorint aspectes com el control arterial.

Contacta amb l’escoleta

L’Escoleta

escoleta@clubnataciobenicarlo.com
+34 693 49 07 52

o contacta’ns a través d’aquest formulari: