Alonso Escuder seleccionat per al Campionat d’Espanya per seleccions autonòmiques a Cadis.

Benicarló, 03 de març de 2024.

I és que per fi, les notícies positives comencen a ser les protagonistes de la natació benicarlanda i el dur treball i les adversitats per fi comencen a donar fruits. 

Aquesta setmana s’oficialitzava la convocatòria de la Selecció Valenciana aleví per a competir en el pròxim campionat d’Espanya que tindrà lloc a Cadis els dies 8-10 de març, i entre la llista de convocats apareixia el nom d’Alonso Escuder.

El nedador benicarlando competirà en les proves de 50,100 i 200 lliures on presenta unes atractives marques d’inscripció que haurà de refrendar pel gran nivell que es preveu. 

Des del Club Natació Benicarló volem felicitar tant a Alonso com  a les seues entrenadores aquesta i les anteriors temporades, Carla Cornelles i Miryam Martínez per la fita aconseguida, que junt amb els resultats aconseguits en els campionats internacionals màster tornen a reintroduir el nom de Benicarló en la natació valenciana.