Miguel Piñana doble diploma al Mundial Màster de Doha (Qatar)

El nedador benicarlando aconseguí finalitzar en posicions de diploma mundial en les dues proves nedades.

Benicarló, 01  de març de 2024. 

Aquesta setmana, s’ha disputat el Campionat Mundial de Natació Màster en Piscina llarga a la ciutat de Doha a Qatar a la piscina de l’Aspire Dome que uns dies anteriors havia acollit a l’elit de la natació Mundial. 

Nova cita internacional amb representació del Club Natació Benicarló de la mà de Miguel Piñana del Pino que va competir en les proves de 200 i 100 Esquena. 

Miguel Piñana va fer una remarcable actuació fruit de la posada a punt duta a terme les últimes setmanes i va obtindre una 5a posició en la prova de 200 esquena amb un temps de 2.22,62 E. A més, va assolir la 8a posició en els 100 esquena (1.05,85 E).