El Club Natació Benicarló a l’europeu Màster de Madeira, Paula Bretó brilla amb dues medalles.

Jordi Curto i Paula Bretó aconseguiren finalitzar en totes les seues proves en posició de diploma.

Benicarló, 26  de novembre de 2023. 

Aquesta setmana, del 19 al 25 de novembre, s’ha disputat el Campionat Europeu de Natació Màster en Piscina Curta a Funchal Madeira, reunint a un miler d’atletes. 

El Club Natació Benicarló va estar representat amb dos nedadors. Paula Bretó va fer una remarcable actuació obtenint  dues medalles de bronze en la prova dels 400 lliures amb un temps de 5.42,54 E, i en la de 200 papallona (3.16,25 E). A més, va assolir la quarta posició en els 200 estils (3.02,51 E) i va concloure 5a en una complicadíssima prova d’aigües Obertes per l’estat canviant del mar. 

D’altra banda, Jordi Curto finalitzar les seues proves també en posicions de diploma, aconseguint una 5a posició als 400 lliures (4.56,99 E) i una 7a als 200 papallona aconseguint una nova marca personal amb un temps de 2.32,22 E. 

Sense cap dubte són uns magnífics Resultats tant en l’àmbit individual con de Club amb les primeres medalles assolides en l’àmbit Europeu per l’entitat.