Alonso Escuder convocat a la 2a jornada GESEVA i Clínic de sortides de la RFEN

El Clínic de sortides va estar impartit per l’exnedador olímpic i ara entrenador Bart Kizierkowsky

Benicarló, 25  de novembre de 2023. 

El passat dissabte 25 de novembre, el nedador aleví  Alonso Escuder acompanyat de l’entrenadora Carla Cornelles, van participar en la segona jornada del grup GESEVA d’especial seguiment de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana al centre de tecnificació de Xest.

En aquesta segona jornada, es van poder comprovar els progressos realitzats després de la primera trobada el mes passat i es va continuar aprofundint en les dinàmiques de millora de rendiment.

Cal recordar que el grup GESEVA està format pels millors nedadors i nedadores de la categoria aleví de tota la Comunitat, i té com a objectiu millorar el seu rendiment i preparar-los per a futures competicions. 

A la vesprada a més es va rebre una formació teòrica i pràctica molt especial, un clínic de sortides de la Real Federació Espanyola de Natació impartit per Bart Kizierkowsky nedador que ha sigut olímpic en 4 ocasions i medallista als mundials, i que com a entrenador ha estat amb esportistes, clubs i federacions del més alt nivell.