El Club Natació Benicarló triomfa a la Gala de la Natació Valenciana

El conjunt cadufer va aconseguir una tercera posició en el circuit autonòmic d’aigües Obertes i 13 podis individuals.

Benicarló, 3 de Desembre de 2023.

El Club Natació Benicarló va ser un dels grans dominadors de la gala de la Federació Autonòmica de Natació de la Comunitat Valenciana celebrada l’1 de desembre amb complex cultural-esportiu de la Petxina a València sent un dels grans protagonistes del circuit autonòmic d’aigües obertes.

L’equip benicarlando va recollir el trofeu que l’acreditava com a tercer classificar màster del circuit autonòmic, i al que a més cal sumar una més que meritòria 6a posició en les categories base.

Els nedadors del Club Natació Benicarló pujaren al podi en fins a 13 ocasions, tenint presència en pràcticament totes les categories del circuit d’aigües Obertes. És important destacar la categoria infantil femenina amb un podi monocolor per a les benicarlandes. Llum Segarra es proclamava campiona autonòmica del circuit seguida de Júlia Roca i Clara Salvador. En categoria júnior Yeray Ibáñez i en categoria Sénior Jordi Curto foren subcampions autonòmics de les seues categories respectivament.

En les categories Màster Ana Roca va ser medalla d’or en categoria +30, Marc Sánchez (cat +35) medalla de plata, Paula Bretó campiona en màster 40, Elena Lores recollia la plata en màster 45, Fernando Arnau era tercer en màster 50, també va ser bronze Álex López (cat +55) i finalment en categoria màster 60 Damian Vidal fou 3r i Alícia Gilabert campiona autonòmica.