El CN Benicarló recupera el dia del soci amb la presentació dels grups de l’escoleta i els grups de Competició.

Des del Club Natació Benicarló es va aprofitar l’acte per realitzar un reconeixement als nedadors que van competir l’agost passat al Campionat Mundial Màster al Japó.

Benicarló, 15 d’octubre de 2023.

Openning Season, Nova temporada noves il·lusions, ha sigut el nom triat per a recuperar el dia del soci del Club Natació Benicarló i realitzar la presentació dels diferents grups i equips que aquesta temporada representen el Club Natació Benicarló.

L’acte començava amb un esmorzar saludable a base de fruita gràcies a la col·laboració de Frutas Foix SL per a tots els nedadors i socis, per a continuació iniciar la presentació. En primer lloc, s’ha presentat el cos tècnic d’aquesta temporada format per Miryam Martínez com a Coordinadora Esportiva, Carla Cornelles entrenadora de les categories de competició i Dani Sorlí, Merche Senar i Javier Traver com a entrenadors-monitors de l’escoleta.

Arribava el torn de l’escoleta on se n’han anat presentant els diferents grups d’edat, bebès (anys 2023-2022) i xiquetes i xiquets nascuts des del 2021-2018 que assisteixen a la piscina del Port Esportiu. També s’ha donat pas al grup prenatal una de les novetats d’aquest curs i el grup d’activitats aquàtiques per a majors. Actualment, les instal·lacions del port esportiu agrupen a unes 340 persones usuàries. De les quals 300 són xiquetes i xiquets dels 0-5 anys.

A continuació ha arribat el torn del grup de formació-promeses, una altra de les novetats de la temporada, on els nedadors nascuts entre el 2016-18 realitzen la transició cap a les categories de competició realitzant les seves classes a la Piscina Servol de Vinaròs gràcies a un acord aconseguit amb el Club Natació Vinaròs que ha permès 26 xiquetes i xiquets puguin seguir fent natació.

Finalment, s’han presentat els equips de competició de les categories Prebenjamí, Benjamí, Aleví, Infantil, Júnior i Màsters que continuen entrenant a la piscina d’Alcanar. Actualment, són un total de 44 nedadors els que representen el Club Natació Benicarló en les competicions.

En la segona part d’aquesta jornada social la Junta Directiva del Club Natació Benicarló ha volgut realitzar un reconeixement a alguns nedadors del Club de Natació. Per una part s’ha entregat una placa a Paula Saura, David Marqués, Miguel Piñana, Jordi Curto i Susana del Olmo per la seva participació en els Campionats Mundials de Natació al Japó, i per l’altra part a Paula Bretó Prats com a millor esportista de Benicarló que ha excusat la seva assistència per estar a competint a Llafranc. A continuació han pres la paraula el president del Club Natació Benicarló Javier Vicente i el Regidor d’Esports el Sr. Enrique Besalduch.

Finalitzada la presentació s’ha fet la foto de grup de tot el Club Natació Benicarló davant l’entrada de la seu social i s’ha fet la cloenda a la jornada amb diferents activitats i jocs en anglès gràcies a Kids & Us.