Inici de temporada per al CN Benicarló amb l’Open Mireia Belmonte i la 1a jornada de lliga Benjamí-Aleví.

Actuació destacable d’Alonso Escuder classificant-se com a finalista en l’Open
Promeses Mireia Belmonte.

Benicarló, 23 d’octubre de 2023.

Aquest cap de setmana ha donat oficialment inici a la temporada de competició per al CN Benicarló amb dos cites l’Open Mireia Belmonte i la 1ra jornada de lliga aleví, totes elles a Castelló.

L’Open Promeses Mireia Belmonte tenia lloc aquest diumenge a la piscina Olimpica amb els nedadors de categoria Aleví i Benjamí. L’equip entrenat per Carla Cornelles va estar format per Clara Salvador, Ana Roca, Zoe Ibáñez, Alonso Escuder, Javi Bosqued, Lott Mawad, Taha Mawad i Christian Castillo.

La competició tenia en el programa una única prova, els 200 Estils en piscina llarga, amb una primera ronda classificatòria per categoria i les finals amb els 8 millors classificats.

En la tònica general els benicarlandos realitzaren molt bona competició demostrant estar agafant un bon punt de forma.

Individualment, va ser destacable l’actuació d’Alonso Escuder que es va classificar per a les finals amb el 6è millor temps (2.49,92 E) Minuts més tard nadava la gran final on va repetir posició, tot i que va aconseguir millorar un segon establint la seua marca personal en els (2.48,90 E).

1a Jornada de lliga Benjamí-Aleví

El dissabte a la vesprada va tenir lloc la primera jornada de lliga Benjamí-Aleví disputada a la piscina Provincial de Castelló. El Club Natació Benicarló participava en la cita amb 6 nedadors: Neus Segarra, Alonso Escuder, Óscar Hildebrand, Carlos Hildebrand, Taha Mawad i Christian Castillo, novament dirigits per Carla Cornelles.

En aquesta primera jornada lliguera el programa de competició estava format per les proves de lliures i esquena amb diferents distàncies segons la categoria, de nou bones sensacions generals en aquest tram inicial de temporada. A més significava el debut en competició per als joves Óscar i Carlos Hildebrand.

A nivell individual destacar de nou l’actuació d’Alonso Escuder que obtenia la primera posició en les dues proves nedades amb grandíssimes marques, 100 Lliures (1.04,76 M) i 100 Esquena (1.15,51 M).

Les grans marques d’Alonso Escuder des de la passada temporada no estan passant inadvertides, ja que la Federació Valenciana l’ha convocat en el Grup d’especial seguiment (GESEVA). Sense cap dubte aquest tipus de notícies després de tants anys ens encoratgen a continuar treballant.