Or de Paula Bretó al Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes a la Marina de València.

L’equip benicarlando va completar la seua participació amb els nedadors Yeray Ibáñez y Jordi Curto.

Benicarló, 17 de setembre de 2023. 

El dissabte 16 de setembre es va disputar la XXX Travessia al Port de València, una de les proves clàssiques de les aigües obertes del Cap i casal i que servia com a seu del Campionat Autonòmic d’Aigües Obertes que en els últims anys ha guanyat en exigència i participació. 

D’aquesta forma l’edició d’enguany ha superat entre totes les seues modalitats els 1000 participants que han competit en un marc incomparable com la Marina de València i l’icònic edifici Veles e vents. 

Entre els resultats més destacables dels benicarlandos trobem a Paula Bretó, que va proclamar-se campiona autonòmica en la categoria +40 i que comptant la classificació general femenina de la prova màster va finalitzar en la tercera posició. La benicarlanda va completar els 2500 metres amb un temps de 38,50. 

Per la seua part Jordi Curto i Yeray Ibáñez van prendre part de la primera sortida dels 2.500 metres integrada pels nedadors júniors i séniors i que comptava amb la presència de nedadors amb participació en proves mundials en categoria júnior. La prova va complir amb les altes expectatives i es va desenvolupar a un altíssim nivell. Pel que fa als nostres aconseguiren arribar pràcticament clavant el temps (35,46) i finalitzant Jordi Curto en la 12a posició sénior i Yeray Ibáñez en la 27a júnior. 

Tots tres estaven satisfets de les sensacions i ritmes en aquest primer contacte en la competició amb només dues setmanes d’entrenaments, però que a la vegada va servir per a seguir amb la posada a punt d’aquesta pretemporada.