Llums, càmera, acció, comença la temporada 2023-24.

Benicarló, 4 de Setembre de 2023.

Cares d’il·lusió, ganes i piles recarregades en el primer día de pretemporada del CN Benicarló a les piscines Servol de Vinaròs i la Fanecada.

La gran novetat d’enguany la trobem els nedadors en edat de formació que per fi poden continuar nedant al nostre club a la piscina de Servol gràcies a un acord aconseguit amb el CN Vinaròs pel qual s’ha treballat per tindre un espai d’aigua per a les xiquetes i xiquets que han finalitzat la seua etapa al Port i volen continuar nedant. Avui es sembra una nova llavor per tal de poder formar nous nedadors que en el dia de demà formaran part de les categories de competició.

D’altra banda, els nostres grups de competició formats per prebenjamins, Benjamins, Alevins, Infantils i Júniors inicien un any més, i ja en van 3, els entrenaments a la Piscina La Fanecada d’Alcanar amb les piles carregades per a una nova temporada.

Els grups de formació i competició estaran capitanejats per les entrenadores Carla Cornelles i Miryam Martínez.

En aquest primer dia una representació de la junta directiva del CNB no s’ha volgut perdre l’inici de temporada i ha volgut estar al costat Dels nedadors i entrenadors per reconéixer el seu esforç per seguir nedant allà on es puga.

Finalment, es vol recordar que l’Escoleta iniciarà les seues classes a les instal·lacions del Port el proper dilluns 11 de setembre.