Cap de setmana amb molta activitat per al Club Natació Benicarló.

Competicions, festivals i la Gala de l’esport marquen l’agenda del cap de setmana per a l’entitat benicarlanda.

Benicarló, 16  de juny de 2024.

6a jornada lliga infantil i control júnior a l’Olímpica de Castelló.

El primer equip del Club Natació Benicarló participava el diumenge en l’última de les jornades de lliga infantil i control de la temporada a Castelló

L’equip capitanejat per Carla Cornelles va estar format per Clara Salvador, Julia Roca, Ana Roca, Yeray Ibáñez, Zoe Ibáñez i  Llum Segarra que van apurar les últimes opcions per realitzar les marques en piscina de 50 metres abans dels campionats autonòmics de les setmanes vinents

Travessia Marina Port Sa Playa – 1ra Etapa Circuit Autonòmic Aigües Obertes.

El dissabte al matí tenia lloc la 1ra etapa del Circuit Autonòmic d’Aigües Obertes amb la IV Travessia Port Sa Playa a Alboraia. El Club Natació Benicarló acudia a la cita amb 3 nedadors Jordi Curto, David Curto i Javi Roca.

La prova puntuable d’una distància ja dura de per si (6.000 metres)  es va afegir una mar en unes condicions realment hostils que va posar a prova a tots els participants.

Els nostres representants tot i les males sensacions es quedaren prop de pujar a les posicions de podi i pogueren sumar un bon grapat de punts per a les respectives classificacions per al circuit Autonòmic.

Festival Prebenjamí a Benicàssim

En la jornada del dissabte també ser el torn dels més menuts que van participar en un nou festival prebenjamí a la piscina de Benicàssim.

De nou la jornada va estar marcada per la germanor amb la resta d’equips i amb l’objectiu de passar-ho bé, comprovar els progressos de tot un any i aclimatar-se per a les primeres competicions de benjamins.