El Club Natació Benicarló participa en el Trofeu Delfín a Sedaví.

Alonso Escuder aconseguia la medalla de plata.

Benicarló, 9  de juny de 2024. 

El Club Natació Benicarló va participar en el XII Trofeu Real Club Natación Delfin, celebrat els dies 8 i 9 de juny de 2024 al Complex Esportiu Municipal de Sedaví.  L’equip benicarlando entrenat per Carla Cornelles va estar conformat per Alonso Escuder, Anna Drago, Yeray Ibáñez, Ana Roca, Zoe Ibáñez, Neus Segarra, Clara Salvador, Iratxe Vega i Julia Roca.

El conjunt benicarlando aconseguia entrar en el medaller amb la Plata aconseguida per Alonso Escuder en la prova dels 100 lliures (59,82 50 E) a escasses 8 dècimes de l’or en un final vibrant de prova que ja comença a ser un clàssic d’aquesta temporada a escala autonòmica.

Travessia de la Pobla de Farnals, una plata per a Jordi Curto.

El mateix diumenge 9 de juny tenia lloc la IX Travessia a nado a la Pobla de Farnals on els benicarlandos formaven equip amb els màsters Jaime Ibáñez, Jordi Curto, David Curto i Javi Roca. 

Una mar que tot i les condicions de les últimes hores donava una treva a primera hora del matí, per disputar una espectacular prova de 2150 metres, amb més de 500 participants. 

Entre els resultats a destacar Jordi Curto aconseguia la 2na posició en la categoria màster +25 completant la prova amb un temps de 31 minuts.