Exitós 1r Trofeu Carxofa de Benicarló i banyada Popular Solidària al Morrongo

Dario Moros (CN Vinaròs),  Llum Segarra (CN Benicarló) i Maitane Lacalle (CN Vinaròs) es proclamaren vencedors d’aquesta primera edició.

Benicarló, 25  de febrer de 2024. 

Al voltant d’uns 80 participants, s’ha llançat a la mar de la Platja el Morrongo de Benicarló en favor de l’associació AVANCEM Baix Maestrat.

Una temperatura de 14 graus, l’absència del sol i un mar mogut han sigut les principals dificultats per als participants de la travessia de 500 metres on el nedador benicarlando Dario Moros del Club Natació Vinaròs ha sigut el primer a travessar la línia de meta. En categoria femenina s’ha produït un empat entre Llum Segarra (CN Benicarló) i Maitane Lacalle (CN Vinaròs). A més s’ha reconegut la participació de la nedadora més jove Cristina Toderas i del més veterà, l’inesgotable Vicent Llorach.

La recaptació de part de les inscripcions de la travessia, i l’import íntegre de la banyada i donacions aniran en benefici d’Avancem Baix Maestrat, al que a més el CN Benicarló aportarà una quantitat econòmica el còmput global que s’entregarà en els dies vinents a l’Associació. 

Javier Vicente president del CN Benicarló destacava participació de l’esdeveniment per ser la primera edició, i del que es treballarà per introduir millores per a consolidar-lo en el calendari esportiu i social de la ciutat.  A més ha valorat positivament la col·laboració de les empreses locals com la DO Carxofa de Benicarló, IFF, Cafes Bo, Restaurant San Rafael, Club de Vela Costa Azahar, Frutas Foix i Pescados Sisco, i sense oblidar la col·laboració de l’Ajuntament de Benicarló per portar a terme l’esdeveniment.