El CN Benicarló participa en la fase provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana

Un Alonso Escuder pletòric aconseguia millorar les seues marques situant-se entre els millors registres autonòmics del cap de setmana.

Benicarló, 18  de febrer de 2024. 

Intensa jornada viscuda a la Servol de Vinaròs amb la fase provincial dels Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana on el Club Natació Benicarló participava amb 4 nedadors, Alonso Escuder, Neus Segarra, Christian Castillo i Taha Mawad; tots ells dirigits per Carla Cornelles. 

L’equip benicarlando va acomplir una bona actuació conjunta en la qual van predominar la millora de marques personals que confirmava la bona evolució dels joves nedadors. 

Una de les actuacions més destacades de la competició va anar a càrrec d’Alonso Escuder que obtenia la primera posició en les 4 proves nedades, i que a més el situaven entre els millors de la Comunitat Valenciana  en el global de les tres fases provincials. En la prova del 50 lliures realitzava el millor temps (28,02 M). En la prova dels 100 lliures aconseguia una marca de 1.00,79 M, que el situa tercer autonòmic amb 4 nedadors en 5 dècimes. Finalment, tant en el 100 esquena (1.10,36 M) com als 200 Esquena (2.31,45 M) el situava en el tercer millor registre autonòmic del cap de setmana.