Fita històrica per al CN Benicarló amb la participació al Mundial Màster a Fukuoka (Japó)

Susana del Olmo i Miguel Piñana obtingueren dos diplomes en finalitzar en el Top 10 en les proves que nedaren.

Benicarló, 29 d’agost de 2023. 

No podia haver millor final a la temporada, per primera vegada la història del CN Benicarló, s’ha tingut representació en un Mundial de Natació Màster, on un grup de màsters van competir en terres nipones el 6 i 7 d’agost.

L’equip benicarlando va estar format per 5 nedadors; Susana del Olmo, Paula Saura, David Marqués, Jordi Curto i Miguel Piñana. Aquest grup de nedadors que han passat per totes les categories del Club des de ben menuts, i continuen competint i entrenant posant-se metes com les de competir en un campionat d’aquesta envergadura. 

El campionat va comptar amb la participació de prop de 7000 nedadors d’arreu del món amb una delegació española que va sumar un total de 150 nedadors.

Els resultats van ser molt satisfactoris tant per l’experiència de poder competir en unes instal·lacions que en setmanes anteriors havien acollit a l’èlit de la natació del món, com per les marques aconseguides. 

A destacar els dos diplomes aconseguits per Susana del Olmo en la prova de 100 Braça (1.23,19) finalitzant en la 8na posició, i de Miguel Piñana als 200 Esquena (2.23,11) obtenint una 9na posició. 

Els benicarlandos completaren la seua participació amb David Marqués finalitzant 14è als 200 Esquena (2.32,85), Jordi Curto repetint la 14na posició en els 400 Estils amb una marca de (5.46,03). Paula Saura que va competir als 50 papallona aconseguint una 28na posició (34,20) i Miguel Piñana nedant també els 100 lliures amb 1.00,53 (51na posició).

Nova junta directiva al CN Benicarló

Aprofitant aquestes línies des del Club Natació Benicarló es comunica que després de les eleccions a la junta directiva que van tindre lloc el dia 13 de Juliol a la seu social de l’entitat i realitzats els corresponents tràmits ha quedat conformada la següent junta directiva. 

  • President: Javier Vicente Querol
  • Vicepresidenta: Silvia Roca Arin
  • Secretari: Enrique Foix Peláez
  • Tresorera: Elena Lores Febrer
  • Vocal Área de Competició: Arturo Segarra Llopis
  • Vocals Área de Formació: Lorena Roca i Marta Fresquet
  • Vocal Área Aigües Obertes: Ramsés Gavidia Cámara
  • Vocal de representació institucional, comunicació i infrastructures: Antonio Jaime Ibáñez Masip
  • Vocals d’equipació, aquagym i protocol: Mayte Marqués i Rosa Altamira.

Des del Club Natació Benicarló volem agrair la tasca realitzada durant aquests anys a la junta directiva sortint.