El Club Natació Benicarló participa a la Travessia Platja d’Almassora – 1ª etapa Copa Diputació d’Aigües Obertes

Benicarló, 30 de juny de 2024.

El dissabte donava inici a la Copa Diputació d’aigües Obertes amb la travessia Platges d’Almassora on el Club Natació Benicarló acudia a la cita amb un total de 17 nedadors.

La mar tot i haver estat complicada tota la setmana va donar una xicoteta treva en l’hora de la prova encara que el seu estat canviant a sumar un poc de duresa a la prova de 1.800 metres.

El benicarlandos es proclamaren campions per equips en aquesta prova i per tant lideren la classificació per equips encara que ho fan en un estret marge amb el seu perseguidor més immediat el Club Natació Vinaròs.

Pel que fa a les actuacions individuals 4 foren els nedadors que aconseguiren entrar en el podi absolut de la prova en la que Julia Roca i Susana del Olmo ocuparen el primer i segon escaló en categoria femenina, Jordi Curto fou tercer del podi masculí. I en la prova infantil Taha Mawad va classificar-se en segon lloc.

Pel que fa a les categories els benicarlandos aconseguiren un bon grapat de podis, Lott Mawad debutant en la disciplina d’aigües Obertes aconseguí la medalla d’or en categoria infantil masculina. Mentre que Julia Roca i Llum Segarra foren primera i segona de la categoria infantil femenina. En la Categoria Màster A Masculina Jordi Curto i David Curto també es feren amb el 1r i 2n lloc del podi, mentre que Susana del Olmo i Silvia Roca repetiren posicions en la classificació femenina.

A la categoria Màster B Stephane Marzal, una de les noves incorporacions de l’equip benicarlando, també debutava amb un bronze, mentre que en la Màster C la incombustible Paula Bretó  aconseguia l’or. Completaven els podis de la jornada Álex Lopez que fou subcampió de la categoria Màster D i Alicia Gilabert que es proclamà campiona en la categoria Màster E.