El trofeu Sant Pasqual i el debut del CN Benicarló a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes protagonitzen el cap de setmana.

Els Benicarlandos aconseguiren un total 3 medalles al Sant Pasqual de Vila-real.

Benicarló, 12  de maig  de 2024

Un any més els benicarlandos participaven en l’històric Trofeu Pasqual  a la Piscina Yurema Requena de Vila-real, una de les cites indispensables de la natació castellonenca.   

Baix les ordres de Carla Cornelles es formava equip amb Yeray Ibáñez, Zoe Ibáñez, Julia Roca, Ana Roca, Clara Salvador, Ana Drago, Llum Segarra i Lott Mawad. 

Els Benicarlandos finalitzaren en la 5a posició aprofitant la competició per a fer control de les seues marques i aconseguiren un total de metalls. 

Clara Salvador aconseguia la medalla de Plata de la prova de 100 Esquena amb un temps de 1.17,30 M, Anna Drago sumava un bronze en la prova de 200 Esquena (2.49,81 M) i completava el medaller Yeray Ibáñez amb un nou bronze en els 50 Braça (38,69 M)

Immillorable debut en la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes.

El diumenge continuava l’activitat amb el tret de sortida de les aigües Obertes on Yeray Ibáñez, Julia Roca i Paula Bretó competien en la Half Oceanman de Benicàssim corresponent a la 3a etapa de la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes. 

Els cadufers demostraren unes magnífiques sensacions amb els resultats aconseguits.

Yeray Ibáñez finalitzava en la 15a posició absoluta de la Copa d’Espanya, 1a categoria júnior i medalla bronze de la Oceanman, completant els 5 km en 1 hora i 12 minuts. 

Paula Bretó amb un temps d’1h 20 minuts sumava un nou bronze i de cara a la Copa d’Espanya obtenia la 1a posició de categoria. 

Julia Roca tanca una redona actuació amb temps d’1h 23 minuts  aconseguint la 4a posició.