Segona jornada de la lliga Aleví a la Piscina Servol de Vinaròs

Alonso Escuder va dur a terme una nova actuació destacable en rebaixar la barrera dels 5 minuts als 400 Lliures

Benicarló, 19 de novembre de 2023.

El passat dissabte 18 de novembre es va celebrar la segona jornada de la lliga aleví de natació a la piscina Servol de Vinaròs, on el Club Natació Benicarló va participar amb quatre nedadors: Alonso Escuder, Neus Segarra, Taha Mawad i Christian Castillo, junt amb la seua entrenadora Carla Cornelles. Tots quatre van demostrar un gran nivell i van aconseguir uns resultats excel·lents en les seves proves.

La prova més destacada va ser el 400 lliures, una distància exigent i que després de molts anys torna a programa de competició per als alevins. En aquesta prova, Alonso Escuder va fer una magnífica carrera i va guanyar la primera posició amb un temps de 4.59.48 M, que el situa com el tercer millor nedador autonòmic de la temporada en aquesta prova. A més, Alonso també va quedar segon en el 100 braça amb un temps de 1.28.79 M.

Neus Segarra, Taha Mawad i Christian Castillo també van fer unes bones actuacions en les seves proves, demostrant una gran progressió. Els entrenadors del club estan  satisfets amb el treball i l’esforç dels seus nedadors i esperen continuar millorant en les pròximes jornades.

Campionat Europeu de Piscina Curta a Madeira i segona jornada del GESEVA

El Club Natació Benicarló es complau a anunciar la participació dels seus talentosos nedadors, Paula Bretó i Jordi Curto, al proper Campionat Europeu de Natació Màster a Madeira, Portugal, que tindrà lloc la setmana entrant.

Paula Bretó competirà en diverses proves, incloent-hi els 200 Estils, 400 Lliures, 200 Papallones, i la desafiadora prova de 3km d’aigües obertes. D’altra banda, Jordi Curto s’enfrontarà als 400 Lliures i els 200 Papallona.

Finalment, també s’informa que el cap de setmana que ve Alonso Escuder es desplaçarà a la 2a jornada del grup Geseva de la Federació Natació de la Comunitat Valenciana que inclourà a més un clínic de sortides impartit per l’exnedador olímpic i entrenador Bart Kizierowski