El nadador Alonso Escuder participa en la 1a jornada GESEVA de la Federació

El nadador benicarlando va poder compartir experiències amb altres nadadors de la Comunitat

Benicarló, 29  d’octubre de 2023. 

El passat dissabte 28 d’octubre, el jove nadador del Club Natació Benicarló, Alonso Escuder, va participar en la primera jornada del grup GESEVA d’especial seguiment de la Federació de Natació de la Comunitat Valenciana. Aquest grup està format pels millors nedadors i nedadores de la categoria aleví de tota la Comunitat, i té com a objectiu millorar el seu rendiment i preparar-los per a futures competicions. 

En aquesta jornada, Alonso va poder compartir experiències amb altres nadadors del programa a les instal·lacions que té la federació a Cheste, en una dura sessió d’entrenament que van preparar els tècnics de la federació. Cal destacar també la participació de la nostra entrenadora Carla Cornelles com una de les tècniques responsables de la direcció de la sessió.

Des del Club Natació Benicarló volem felicitar-lo per la seva participació i animar-lo a seguir treballant dur per aconseguir els seus objectius.